BodyTite

Inovacija u Zatezanju Tela!

Uvod u Bodytite

Sa BodyTite tehnologijom, transformacija tela postaje stvarnost bez dugotrajnog oporavka.

BodyTite predstavlja revolucionaran, minimalno invazivan postupak koji efikasno smanjuje masne naslage i zateže kožu. Jedinstvena sposobnost BodyTite-a da zategne kožu do 35% čini ga idealnim izborom za one koji žele da izbegnu opuštenu kožu nakon liposukcije, starenja, trudnoće ili naglog mršavljenja. 

BodyTite koristi radio-frekventne talase za ciljano topljenje masti, koje se zatim lako uklanjaju iz organizma.  Ovaj tretman nudi izvanredno rešenje za osobe koje su iskusile opuštenost kože usled gubitka težine ili prirodnog procesa starenja.

Ova metoda je manje traumatična, smanjuje rizik od modrica i ubrzava oporavak, zateže i transformiše telo bez potrebe za klasičnom liposukcijom ili invazivnom hirurgijom. Može se primeniti na stomaku, rukama, grudima, kolenima, unutrašnjim i spoljašnjim stranama butina, kao i na gotovo svim delovima tela gde je prisutna opuštenost kože.

Priprema i rezultati?

Kakva je priprema za intervenciju BodyTite?

Priprema uključuje temeljne medicinske analize i konsultacije s našim hirurgom i anestezijologom.

Rezultati intervencije?

Rezultati su vidljivi gotovo odmah, dok se optimalni efekti postižu nakon 6 meseci, a poboljšanja se mogu očekivati sve do 12 meseci nakon tretmana.

Oporavak nakon BodyTite intervencije?

Oporavak je minimalan, od 5 do 7 dana uz moguću pojavu otoka i modrica. Posebno smo ponosni na ovaj tretman zato što obezbeđuje rezultate koji se mogu meriti sa hirurškim zahvatima, ali bez upotrebe skalpela, rizika od ožiljaka ili potrebe za dugotrajnim oporavkom.

Pre i posle

Pre i posle FaceTite

Najčešća pitanja

Koliko dugo traje oporavak nakon BodyTite tretmana?

Većina pacijenata se vraća normalnim aktivnostima nakon 5 do 7 dana. Oporavak je znatno kraći nego kod klasične liposukcije.

Komplikacije su retke i mogu uključivati prolazne modrice i otok.

BodyTite aparatom se može tretirati stomak, leđa, butine, kolena, potkolenice, nadlaktice..