Morpheus8

Pomeranje Granica u Estetskoj Medicini!

Uvod u Morpheus8

Morpheus8 – revolucionarna tehnologija koja kombinuje mikroiglice i radiofrekvenciju za dubinsko podmlađivanje kože. Saznajte kako Morpheus8 pruža vrhunske rezultate u zatezanju kože, smanjenju bora, i redukciji masti, čineći ga apsolutnim hitom u svetu estetike.

Kako deluje Morpheus8?

Morpheus8 koristi sinergiju mikroiglica i radiofrekvencije, prodire duboko ispod površine kože, stimulišući proizvodnju kolagena i elastina. Rezultat je zategnuta, glatka i revitalizovana koža, bez invazivnih hirurških zahvata

Primena i rezultati?

Morpheus8 širok spektar primene

Morpheus8 se može primenjivati na brojne regije tela, uključujući unutrašnju i spoljašnju stranu butina, stomak, lice, vrat, kolena i mnoge druge, nudeći rešenje za opuštenu kožu, ožiljke od akni, strije, i proširene pore.

Rezultati intervencije?

Rezultati Morpheus8 tretmana postaju vidljivi nakon nekoliko nedelja, s optimalnim efektima koji se mogu očekivati nakon 3 do 6 meseci, kako koža regeneriše i proizvodi novi kolagen. Zahvaljujući minimalno invazivnom pristupu, Morpheus8 obezbeđuje efikasnu transformaciju tretiranih regija, odmah nakon tretmana primetićete da je koža elastičnija i zategnutija. Za pun efekat potrebno je 3 tretmana u razmaku od 4-6 nedelja.

Oporavak nakon Morpheus8 tretmana?

Oporavak je minimalan, od 1-2  dana uz moguću pojavu otoka i crvenila.

Pre i posle Morpheus8

Najčešća pitanja

Koliko dugo traje oporavak nakon BodyTite tretmana?

Većina pacijenata se vraća normalnim aktivnostima nakon 5 do 7 dana. Oporavak je znatno kraći nego kod klasične liposukcije.

Komplikacije su retke i mogu uključivati prolazne modrice i otok.

BodyTite aparatom se može tretirati stomak, leđa, butine, kolena, potkolenice, ruke, lice, podbratak.