Pretraga
Close this search box.

Uvećanje Zadnjice Implantima

Vaš Put ka Savršenom Izgledu

Šta je uvećanje zadnjice implantima?

Uvećanje zadnjice implantima je hirurška procedura dizajnirana da poboljša oblik, veličinu i konture vaše zadnjice, koristeći silikonske implantate. Ova metoda je idealna za one koji traže trenutan i značajan efekat uvećanja, posebno ako nisu kandidati za transfer masti. Uvećanje zadnjice implantima je efikasna metoda za postizanje bolje proporcije tela i željenog estetskog izgleda. Ova procedura omogućava hirurgu preciznu kontrolu nad oblikovanjem zadnjice, pružajući pacijentu dugotrajne i prirodno izgledajuće rezultate. Implantati za uvećanje zadnjice dolaze u raznim veličinama i oblicima, što omogućava personalizovan pristup u skladu s anatomijom i estetskim ciljevima pacijenta. 

Idealni kandidati za uvećanje zadnjice?

  • Osobe koje žele vidljivo veću i oblikovaniju zadnjicu
  • Oni koji ne mogu postići željene rezultate vežbanjem
  • Pacijenti sa nesrazmerno malom zadnjicom u odnosu na telo

Priprema i procedura

Priprema za operaciju uvećanja zadnjice implantima?

Kompletna priprema za operaciju obavlja se na našoj Klinici i uključena je u cenu.

Ona podrazumeva sledeće:

  • Laboratorijske analize
  • Internističko-kardiološki pregled sa EKG-om
  • Pregled anesteziologa

Kako se izvodi uvećanje zadnjice implantima?

Procedura se obavlja pod opštom anestezijom, a implantati se precizno postavljaju kroz male rezove skrivene blizu anusa, omogućavajući minimalnu vidljivost ožiljaka. Rezultat je odmah vidljiv, trajan i pruža značajno poboljšanje estetike zadnjice.

Oporavak nakon uvećanja zadnjice implantima?

Nakon operacije preporučuje se nošenje kompresivnog midera, a pacijenti se savetuju da izbegavaju sedenje i leže na stomaku kako bi se smanjio pritisak na implantate. Većina pacijenata se vraća na posao nakon 2 nedelje, dok se fizičke aktivnosti mogu nastaviti nakon 4 nedelje.

Rizici uvećanja zadnjice implantima?

Najčešće se javljaju otoci i modrice. U retkim slučajevima može doći do nagomilavanja limfe i krvi ispod implanta. Kao i kod svake operacije postoje rizici od alergisjke reakcije na anesteziju, krvarenja i infekcije, ali su oni svedeni na minimum kada se rade u potpuno sterilnoj sali i kada proceduru, strogo prema protokolu, izvodi iskusan hirurg.

Najčešća pitanja

Da li su rezultati uvećanja zadnjice trajni?
Da, rezultati uvećanja zadnjice implantima su trajni, sa mogućnošću zamene implantata ako dođe do pomeranja ili oštećenja nakon nekoliko godina.
  • Trenutno i značajno poboljšanje oblika i veličine zadnjice
  • Trajni rezultati
  • Mogućnost nošenja odeće koja bolje pristaje i ističe vaše obline
Uvećanje zadnjice implantima, kao i svaka hirurška intervencija, nosi određene rizike. Najčešći rizici uključuju infekciju, krvarenje, reakciju na anesteziju, kao i mogućnost nepravilnog položaja ili pomeranja implantata što može zahtevati dodatnu hiruršku intervenciju. Važno je detaljno razgovarati sa vašim hirurgom o svim potencijalnim rizicima i kako se oni mogu minimalizovati pre odlučivanja o proceduri. Vaš hirurg će raditi na tome da smanji rizike koristeći najnovije tehnike i prateći stroge protokole za sigurnost pacijenata.