Pretraga
Close this search box.

Mommy Makeover

Vratite Svoju Figuru!

Ova procedura predstavlja kombinaciju estetskih hirurških procedura dizajniranih da pomognu ženama da povrate izgled tela koji su imale pre trudnoće. Trudnoća, porođaj i dojenje mogu ostaviti trajne promene na telu koje često nisu moguće korigovati samo vežbanjem i pravilnom ishranom. Mommy Makeover se prilagođava individualnim potrebama i može uključivati povećanje grudi, abdominoplastiku (zatezanje trbušnih mišića i uklanjanje viška kože sa stomaka), liposukciju za uklanjanje upornih masnih naslaga, kao i druge postupke koji ženi pomažu da povrati svoje prethodne konture tela.

Idealni kandidati?

Idealan za svaku ženu koja želi da se oseća zadovoljno i samopouzdano u svom telu. Ako ste primetili opuštene grudi, promene na stomaku nakon trudnoće, ili imate tvrdokorne masne naslage koje ne reaguju na dijetu i vežbanje, ovaj tretman je prilagođen upravo vama.

Priprema i procedura

Priprema

Kompletna priprema za operaciju obavlja se na našoj Klinici i uključena je u cenu.

Ona podrazumeva sledeće:

  • Laboratorijske analize
  • Internističko-kardiološki pregled sa EKG-om
  • Pregled anesteziologa

Kako se izvodi?

Kompletna transformacija kombinuje postupke kao što su povećanje grudi, abdominoplastika i liposukcija, prilagođavajući se vašim potrebama za prirodnim i harmoničnim izgledom.

Oporavak nakon operacije

Informisaćemo vas o svemu što je potrebno za brz i bezbedan oporavak. Većina pacijenata se vraća normalnim aktivnostima u roku od nekoliko nedelja, osjećajući se revitalizovano i samopouzdano.

Rizici nakon operacije

Kao i kod svake operacije postoje rizici od alergisjke reakcije na anesteziju, krvarenja i infekcije, ali su oni svedeni na minimum kada se rade u potpuno sterilnoj sali i kada proceduru, strogo prema protokolu, izvodi iskusan hirurg.

Najčešća pitanja

Koliko traje oporavak nakon Mommy Makeover?

Oporavak može varirati, ali većina pacijenata se vraća normalnim aktivnostima u roku od nekoliko nedelja.

Rezultati su dugotrajni, uz preporučene životne navike i redovnu brigu o telu.

Ako imate estetske brige povezane sa trudnoćom i želite promene, najverovatnije ste idealan kandidat. Konsultacije će vam pružiti sve potrebne informacije.