Mommy Makeover

Vratite Svoju Figuru!

Šta je Mommy Makeover ?

Mommy Makeover predstavlja kombinaciju estetskih hirurških procedura dizajniranih da pomognu ženama da povrate izgled tela koji su imale pre trudnoće. Trudnoća, porođaj i dojenje mogu ostaviti trajne promene na telu koje često nisu moguće korigovati samo vežbanjem i pravilnom ishranom. Mommy Makeover se prilagođava individualnim potrebama i može uključivati povećanje grudi, abdominoplastiku (zatezanje trbušnih mišića i uklanjanje viška kože sa stomaka), liposukciju za uklanjanje upornih masnih naslaga, kao i druge postupke koji ženi pomažu da povrati svoje prethodne konture tela.

Idealni kandidati za Mommy Makeover?

Mommy Makeover je idealan za svaku ženu koja želi da se oseća zadovoljno i samopouzdano u svom telu. Ako ste primetili opuštene grudi, promene na stomaku nakon trudnoće, ili imate tvrdokorne masne naslage koje ne reaguju na dijetu i vežbanje, ovaj tretman je prilagođen upravo vama.

Priprema i procedura

Priprema za Mommy Makeover?

Kompletna priprema za operaciju obavlja se na našoj Klinici i uključena je u cenu.

Ona podrazumeva sledeće:

  • Laboratorijske analize
  • Internističko-kardiološki pregled sa EKG-om
  • Pregled anesteziologa

Kako se izvodi Mommy Makeover?

Kompletna transformacija sa Mommy Makeover Mommy Makeover kombinuje postupke kao što su povećanje grudi, abdominoplastika i liposukcija, prilagođavajući se vašim potrebama za prirodnim i harmoničnim izgledom.

Oporavak nakon Mommy Makeover-a?

Informisaćemo vas o svemu što je potrebno za brz i bezbedan oporavak. Većina pacijenata se vraća normalnim aktivnostima u roku od nekoliko nedelja, osjećajući se revitalizovano i samopouzdano.

Rizici nakon Mommy Makeover-a?

Kao i kod svake operacije postoje rizici od alergisjke reakcije na anesteziju, krvarenja i infekcije, ali su oni svedeni na minimum kada se rade u potpuno sterilnoj sali i kada proceduru, strogo prema protokolu, izvodi iskusan hirurg.

Pre i posle

Najčešća pitanja

Koliko traje oporavak nakon Mommy Makeover?

Oporavak može varirati, ali većina pacijenata se vraća normalnim aktivnostima u roku od nekoliko nedelja.

Rezultati su dugotrajni, uz preporučene životne navike i redovnu brigu o telu.

Ako imate estetske brige povezane sa trudnoćom i želite promene, najverovatnije ste idealan kandidat. Konsultacije će vam pružiti sve potrebne informacije.