Podizanje Obrva

Transformacija Izraza Vašeg Lica

Zašto izabrati podizanje obrva?

Starenje dovodi do gubitka elastičnosti kože i smanjenja razmaka između obrva i kapaka, dajući licu umoran ili ljut izgled. Podizanje obrva koriguje ove promene, pružajući vam mladalački izgled i vraćajući harmoniju vašim facialnim crtama.

Priprema i procedura

Priprema za podizanje obrva?

Naša tehnika podizanja obrva uključuje upotrebu konca koji ostaje ispod kože, obezbeđujući dugotrajne rezultate. Operacija se izvodi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji, traje oko pola sata, a pacijent se otpušta nekoliko sati nakon zahvata.

Procedura podizanja obrva?

Konsultacije sa našim estetskim hirurgom su prvi korak ka transformaciji. Na konsultacijama će se odrediti idealan pristup za vaš slučaj, uzimajući u obzir individualne karakteristike vašeg lica. Preporučujemo prestanak uzimanja određenih lekova koji mogu uticati na rezultate operacije.

Oporavak nakon podizanja obrva?

Za potpuni oporavak potrebno je 5-7 dana. U tom periodu možete iskusiti otoke i osećaj otrnulosti, ali uz pravilnu negu i poštovanje uputstava našeg tima, brzo ćete se vratiti svakodnevnim aktivnostima. Preporučuje se izbegavanje intenzivnih fizičkih napora i direktnog pritiska na obrve.

Rizici nakon podizanja obrva?

Kao i kod svake operacije, postoje rizici od krvarenja, infekcije, tromboze i reakcije na anesteziju. Međutim, komplikacije se izuzetno retko javljaju ako operaciju izvodi iskusni hirurg u potpuno sterilnim uslovima uz puno poštovanje protokola. Upravo vam takve uslove pružamo u Centru za estetsku hirurgiju Georgijev.

Najčešća pitanja

Koliko dugo traju rezultati podizanja obrva?
Rezultati su dugotrajni, a konačan izgled obrva stabilizuje se nekoliko dana nakon operacije.

Ne. Operacija se izvodi pod anestezijom, minimizujući nelagodnost tokom i nakon zahvata.

Svim normalnim aktivnostima se možete vratiti jako brzo uz smanjenu fizičku aktivnost.