aesPlla®

Moćni Biostimulator Kolagena!

Šta je aesPlla® tretman?

aesPlla® pruža prirodno rešenje za gubitak volumena, koristeći PLLA (Polilaktična kiselina) za stimulaciju proizvodnje kolagena radi dobijanja postepenog volumena i podmlađivanja. U sastavu aesPlla® u kom se nalazi polilaktična kiselina koja stimuliše regeneraciju sopstvenog kolagena tela, nudeći nežnije i prirodnije rezultate od tradicionalnih dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline.

PLLA ili Poli-L-Laktična kiselina, je materijal koji se koristi više od 20 godina u rastvorljivim hirurškim šavovima. Ovaj bio-kompatibilni polimer se razgrađuje u telu, stimulišući prirodnu proizvodnju kolagena kako bi zagladio i volumizovao kožu. Kao ključni građevinski blok u strukturi kože, kolagen je odgovoran za čvrstoću i puniji, mladalački izgled. Kolagen se prirodno smanjuje kako starimo, opadajući brzinom do 1% godišnje od 25. godine. aesPlla® pomaže u borbi protiv tog smanjenja, promovišući podmlađeni izgled.

Kako funkcioniše aesPlla® tretman?

Gubitak kolagena se dešava brzinom od 1% godišnje nakon 30. godine, što dovodi do gubitka volumena lica. aesPlla® se bori protiv ovog smanjenja putem bio-stimulacije regeneracije kolagena za brzo i efikasno podmlađivanje.

Da li sam pogodan/a za tretman?

aesPlla® je idealan tretman za pacijente starije od 30 godina koji su zabrinuti zbog prirodnog gubitka volumena usled starenja ili gubitka težine. Posebno je efikasan u podmlađivanju zrelih tipova kože, pomažući u obnavljanju čvrstine i volumena. Bio-stimulativni filer je dizajniran da tretira duboke nedostatke u dermu i može se koristiti za tretiranje područja poput marionetskih linija, obraza i bora, regije slepoočnica kao i vrata, dekoltea i šaka. aesPlla® takođe može pomoći u poboljšanju izgleda atrofičnih ožiljaka stimulisanjem nove proizvodnje kolagena, nudeći uzbudljivu novu opciju tretmana za pacijente sa tekstualnim nepravilnostima i udubljenjima kao rezultatom nepravilnosti.

Koliko je trajan tretman aesPlla®?

aesPlla® nudi dugoročno rešenje za podmlađivanje. Rezultati tretmana su postepeni i dugotrajniji od onih dobijenih hijaluronskim dermalnim filerima. Početni rezultati će početi da se vide oko četiri nedelje nakon tretmana i trajaće do 3 godine. Prvo će biti vidljiv obnovljeni sjaj, a zatim postepeno obnavljanje volumena tokom vremena. aesPlla® je polutrajni tretman koji se prirodno razgrađuje unutar kože tokom vremena.

Pogodnosti aesPlla® tretmana?

  • Rezultati traju do 3 godine
  • Bezbedan, prirodan i efikasan tretman
  • Može se koristiti za remodeliranje i povećanje volumena lica
  • Popunjava fine linije i bore
  • Definiše konture lica
  • Pogodno za sve tipove i tonove kože
  • Tretman pogodan i za muškarce i za žene

Pre i posle