Liposukcija Podbratka

Ključ Skladne Konture

Šta je liposukcija podbratka?

Liposukcija podbratka predstavlja isisavanje masnog tkiva i masnih naslaga sa podbratka radi njegovog preoblikovanja i postizanja skladnih kontura lica.Ako imate višak masnih naslaga na podbratku zbog kojih izgledate gojazno i starije nego što jeste, onda ste verovatno kandidat za liposukciju podbratka.

Procedura

Procedura Liposukcije Podbratka?

Liposukcija podbratka izvodi se ambulantno, pod lokalnom anestezijom. Uklanjajući višak masnog tkiva, lice se preoblikuje za mršaviji i mlađi izgled. Dobijeno masno tkivo može se iskoristiti za dalje estetske korekcije lica, kao što je ublažavanje nazolabijalnih bora. Procedura traje od 30 do 60 minuta.

Oporavak nakon liposukcije podbratka?

Nakon procedura savetuje se jednodnevno mirovanje i nošenje elastičnog zavoja. Potpuni oporavak očekuje se nakon 3-5 dana, a vidljivi rezultati postaju očigledni nakon samo 7-10 dana.

Rizici nakon liposukcije podbratka?

Otok i modrice su česti ali prolazni; mali rizik od infekcije zahteva pažljivu negu. Neravnomerno uklanjanje masnog tkiva može izazvati neujednačenost kože, dok promene u osećaju kože i problemi sa zaceljivanjem rana su mogući ali retki.

Najčešća pitanja

Ko je idealan kandidat za liposukciju podbratka?
Idealni kandidati su osobe sa viškom masnog tkiva na području podbratka koji žele da poboljšaju konture lica i izgledaju mlađe.
Rezultati su dugotrajni, pod uslovom da se održava stabilna telesna težina.
Bol je minimalna i dobro se kontroliše predpisanim lekovima.