Pretraga
Close this search box.

Anti-age Za Muškarce

Za Potrebe Modernog Muškarca!

Anti-age – U današnje vreme, kada je izgled postao bitan segment kako privatnog tako i profesionalnog života, sve više muškaraca se odlučuje za antiage tretmane,  koji više nisu rezervisani samo za žene. Muškarci, baš kao i žene, žele da zadrže mladalački izgled, poboljšaju kvalitet kože i smanje vidljive znake starenja. Naši tretmani su dizajnirani da pruže prirodne rezultate, poštujući mušku anatomiju lica.

Koje Anti-age procedure nudimo?

Brisanje Bora. Ovaj tretman je idealno rešenje za brisanje izražajnih bora koje se pojavljuju na čelu, oko očiju i između obrva. Sam tretman je brz, efikasan i nudi vidljive rezultate koji mogu trajati mesecima.

Dubinska Hidratacija. Mezoterapijom se u kožu unose vitamini, minerali i hijaluron, što rezultira dubinskom hidratacijom, poboljšanjem tonusa i teksture kože.

Vraćanje volumena. Hijaluronski fileri se koriste za vraćanje volumena tamo gde je koža izgubila svoju prirodnu punoću, kao što su obrazi, brada ili linija vilice, pružajući tako definisaniji i muževniji izgled.

Regeneracija Kože. Ovaj tretman podstiče kožu na regeneraciju, poboljšava elastičnost i hidrataciju, te smanjuje fine linije.

Moć Vaše krvi. PRP (Platelet-Rich Plasma) tretman koristi moć Vaše krvi kako bi podstakao regeneraciju kože i poboljšao njen izgled.

Revolucija antiage tretmana. Morpheus8 kombinuje mikroiglice sa radiofrekventnom energijom za ultimativni tretman koji adresira opuštenu kožu, bore i teksturu kože, pružajući dramatične rezultate uz minimalno vreme oporavka.

Kombinovanje procedura za maksimalne rezultate

Kombinovanjem različitih anti-age tretmana možemo postići kompletnu revitalizaciju i podmlađivanje lica, prilagođeno Vašim individualnim potrebama.

Najčešća pitanja

Da li su rezultati odmah vidljivi?

Rezultati mogu varirati u zavisnosti od izabranog tretmana. Dok hijaluronski fileri obično pružaju gotovo trenutne rezultate, drugi tretmani poput PRP-a, mezoterapije, i Morpheus8 mogu zahtevati malo više vremena da pokažu puni efekat. U mnogim slučajevima, poboljšanja se postepeno razvijaju tokom nekoliko nedelja nakon tretmana.

Morpheus8 se ističe svojom sposobnošću da pruži značajno poboljšanje teksture kože, smanjenje bora, i učvršćivanje kože kroz kombinaciju mikroiglica i radiofrekvencije. Ovaj tretman prodire duboko u kožu, stimulišući produkciju kolagena i elastina na način koji drugi tretmani možda ne mogu. Takođe je izuzetno efikasan za tretman opuštene kože i može se koristiti na većem spektru područja tela.

Učestalost tretmana zavisi od vrste izvedenog tretmana, Vašeg tipa kože, i željenih rezultata. Hijaluronski fileri mogu trajati od 6 do 18 meseci. Mezoterapija, biorevitalizacija, i PRP tretmani mogu zahtevati nekoliko sesija za maksimalne rezultate, sa periodičnim održavanjem. Morpheus8 rezultati mogu biti vidljivi i do nekoliko godina, uz mogućnost ponavljanja tretmana za održavanje rezultata.