Pretraga
Close this search box.

BodyTite kao rešenje za opuštenu kožu nadlaktica

Šta je BodyTite?

Bodytite je procedura oblikovanja tela koja kombinuje radiofrekvencijsku i toplotnu energiju za smanjenje masti u potkožnom sloju i zatezanje opuštene kože nadlaktice.

Opremljen je sa dve elektrode; unutrašnjom kanilom koja emituje radiofrekventnu energiju i spoljašnjom elektrodom koja reflektuje toplotu u potkoži.

Procedura

Postupak se može obaviti pod lokalnom ili opštom anestezijom, što ga čini veoma udobnim i bezbolnim.

Kao deo preoperativne pripreme, potrebni su laboratorijski nalazi koji se rade nakon konsultacije sa doktorom. Postoperativno je potrebno nosenje kompresivnih zavoja 4-6 nedelja. Sa vežbanjem možete početi posle 7 dana, a masaže se preporučuju nakon zahvata.

Postupak je siguran, odobren od strane FDA i bez postoperativnih komplikacija. Postoperativni bol se očekuje, ali se može ublažiti upotrebom analgetika. Postoperativno praćenje je neophodno da bi se pratili rezultati.

Rezultati tretmana

Rezultati se očekuju vec nakon prvog meseca, nakon 3 meseca je očekivano smanjenje opuštene kože i do 50%, a nakon 6 meseci do godinu dana, očekivana je stabilizacija i smanjenje masnoće i opuštene kože do 75%.
Brz oporavak i povratak normalnim svakodnevnim aktivnostima očekuje se otprilike 7-14 dana nakon zahvata. Noćenje u bolnici nije neophodno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *