Pretraga
Close this search box.

Aptos lifting niti

Revolucija u Nehirurškom Pomlađivanju!

Šta su Aptos Lifting Niti?

Aptos lifting niti su inovativna tehnologija u polju estetske medicine koja omogućava nehirurško podizanje, zatezanje i konturisanje kože lica, vrata i drugih delova tela. Ove niti su napravljene od hirurškog resorptivnog materijala, koji je po sastavu kombinacija poli L-laktične kiseline i kaprolaktona, materijala poznatih po svojstvu da stimulšu produkciju kolagena u koži.

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi sa višesmernim i dvosmernim kukicama, Aptos niti pružaju čvrstoću mekim tkivima i produžavaju efekat liftinga, podstičući prirodni proces obnavljanja i zatezanja kože. Ove niti se apliciraju pod kožu specijalnim neinvazivnim metodama, što znači da je potreban samo lokalni anestetik, a period oporavka je značajno kraći u odnosu na klasične hirurške metode liftinga.

Zašto izabrati Aptos Lifting Niti?

Aptos lifting niti su savršeno rešenje za one koji žele brze i vidljive rezultate podmlađivanja bez dugog perioda oporavka. Sa više od 25 godina primene širom sveta, ove specijalno dizajnirane niti stimulšu sintezu kolagena, poboljšavaju mikrocirkulaciju i pružaju intenzivno zatezanje i podizanje kože lica i tela.

Zašto izabrati dr Maju Simić i Centar Georgijev?

Dr Maja Simić ima bogato iskustvo u primeni Aptos lifting niti, sa posebnim fokusom na prilagođavanje tretmana individualnim potrebama svakog pacijenta. Dr Simić je poznata po svojoj sposobnosti da stvori prijateljsku i podržavajuću atmosferu tokom svake konsultacije i procedura, čime pacijenti osećaju potpunu udobnost i sigurnost. Uz pažljiv pristup i preciznu tehniku, ona osigurava sigurnost, udobnost i izvanredne estetske rezultate.

Ako želite saznati više o Aptos lifting nitima ili se posavetovati sa dr Majom Simić, pozivamo Vas da nas kontaktirate i zakažete svoj termin konsultaciju.

Očekujemo Vas u Centru Georgijev, gde Vaše želje za lepotom postaju stvarnost uz stručnost i posvećenost našeg tima.

Procedura i Regije

Procedura Aptos Niti?

Aptos lifting niti, postavljene od strane iskusnog plastičnog hirurga pod lokalnom anestezijom, predstavljaju inovativan pristup nehirurškom pomlađivanju. Upotrebom specijalizovane kanile sa zaobljenim vrhom, rizik od otoka i modrica je sveden na minimum.  Vidljivo zatezanje kože je odmah primetno, dok se pun efekat razvija kroz 1 do 2 meseca, dajući koži mladalački i osvežen izgled. Aptos niti se mogu odlično kombinovati sa drugim anti-age procedurama, kao što su PRP, laserski tretmani, hijaluronski fileri, mezoterapija i biorevitalizacija.

Regije pogodne za tretman Aptos Nitima?

Aptos niti se uspešno primenjuju na različite delove lica i tela, uključujući podbradak, obrve, srednji deo lica, obraze, jagodice, kao i na regije tela poput ruku, grudi, stomaka i zadnjice. Ove niti nude različite metode aplikacije za precizno ciljanje problematičnih područja, obezbeđujući prirodno i harmonično preoblikovanje.

Oporavak nakon Aptos Lifting Niti?

Oporavak je kratak, omogućavajući vam da se brzo vratite svakodnevnim aktivnostima, dok konačni rezultati postaju vidljivi nakon 1-2 meseca. Rezultati su vidljivi odmah nakon procedure i mogu trajati od 1,5 do 5 godina, u zavisnosti od materijala niti.

Najčešća pitanja

Koliko dugo traju rezultati?

Rezultati Aptos liftinga niti mogu trajati od 1.5 do 5 godina, zavisno od individualnog odgovora tela na tretman i materijala niti.

Tretman se izvodi pod lokalnom anestezijom, minimizujući nelagodnost tokom procedure.
Da, Aptos niti se mogu uspešno kombinovati sa drugim anti-age tretmanima za postizanje optimalnih rezultata.

Cena tretmana zavisi od regije koju radite, od 600 € do 1500 € za celo lice.