Šta je Morpheus8​?

Inovacija u Podmlađivanju!

Niste spremni za operaciju, nemate vremena za oporavak, ALI želite mlađu, čvršću kožu, povećanu proizvodnju kolagena od glave do pete? Upoznajte Morpheus8, nehirurški tretman zatezanja kože za lice i telo! Ova tehnologija kombinuje mikroiglanje i radio-frekvenciju kako bi se postiglo duboko frakcijsko remodelovanje, otkrivajući mladolikiji i sjajniji izgled. Morpheus8 je tehnologija koja ne pravi razliku na osnovu boje kože i može se koristiti na svim tipovima kože, pri čemu rezultati počinju da se pojavljuju već nekoliko dana nakon početnog tretmana, a vidljiviji rezultati se pojavljuju nakon tri nedelje. Pacijenti će videti stalno poboljšanje do tri meseca nakon tretmana. Morpheus8 može se koristiti na bilo kojim oblastima koje mogu imati koristi od površinske obnove i obnove ispod kože. Najčešće tretirane oblasti uključuju lice, područje oko očiju, stomak, butine, noge i zadnjicu.

Kako da se pripremim za Morpheus8 tretman?

Prvo, razgovarajte sa svojim doktorom o bilo kojim lekovima ili suplementima koje uzimate.Možda ćete morati prestati da ih uzimate pre tretmana. Ne jedite ili pijte.Izbegavajte da jedete ili pijete bilo šta najmanje par sati pre procedura, kako bi vaš stomak bio prazan. Nosite udobnu odeću.Treće, obucite udobnu odeću na dan tretmana, pošto ćete neko vreme ležati. Prateći ove jednostavne korake, možete pomoći da se osigura da vaš tretman Morpheus8 prođe glatko i postigne rezultate koje tražite!

Koliko traje oporavak nakon Morpheus8 tretmana?

Evo šta treba da znate:Vreme oporavka zavisiće od dubine vašeg tretmana Morpheus8. Na primer, ako imate tretman celog lica, možete očekivati oko dve nedelje neaktivnosti.To znači da će vaša koža biti crvena i natečena nakon tretmana prvih nekoliko dana. Takođe možete doživeti nešto modrica.Ali, ne brinite – ovi sporedni efekti su normalni i povući će se unutar nedelje. Tokom ovog perioda, važno je izbegavati izlaganje suncu i nositi kremu za sunčanje sa SPF 30 kada ste napolju.Nakon otprilike nedelje, vaša koža će početi da se zaceljuje i izgledaće vidljivo glađe i mlađe.I, iako ćete rezultate videti odmah, puni efekti vašeg tretmana Morpheus8 postaće vidljivi u narednim mesecima kako se stimuliše proizvodnja kolagena i generišu nove ćelije kože.Dakle, ako razmišljate o dobijanju tretmana Morpheus8, sada je pravo vreme za to! Zima je savršeno vreme za tretman jer možete provesti nekoliko nedelja unutra, dozvoljavajući vašoj koži da se oporavi bez brige o skrivanju sporednih efekata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *