O nama

Centar za estetsku hirurgiju

Centar za estetsku hirurgiju „Georgijev“ nastao je iz želje da se pacijentima na jednom mestu obezbedi vrhunska i sveobuhvatna usluga iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije i anti-ageinga, uz korišćenje najkvalitetnijih materijala i opreme renomiranih svetskih proizvođača.

Dr Igor Georgijev, renomirani specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije i osnivač Centra, godišnje u proseku izvede 160 operacija, što je ukupno 3.200 operacija u 20 godina dugoj karijeri. Iako uspešno radi sve estetske zahvate, regionlno je prepoznat kao ekspert za operacije grudi: povećanje, podizanje, smanjenje grudi i ginekomastija. Njegove oblasti interesovanja su, pored operacija grudi, operacije kapaka, sa posebnim naglaskom na operaciji donjih kapaka za koju je osmislio posebnu tehniku, brahioplastika, uklanjanje viška kože sa stomaka, nadlaktica i butina posle naglog mršavljenja.

Dr Igor Georgijev, kao i svi članovi tima, neguju estetiku prirodnog izgleda i promovišu umerenost i zdravstveno-estetsku opravdanost svih zahvata koje izvode. Pacijentima se na konsultacijama predočavaju realne mogućnosti i efekti operacija i intervencija, kao i preporuke za adekvatan izbor procedura. Svaki pacijent dobija kompletnu negu do potpunog oporavka nakon operacija/intervencija.

Iako je Centar otvoren oktobra 2021. godine, tim lekara, instrumentara i medicinskih sestara radi već godinama u istom sastavu. Stručnjaci okupljeni oko dr Igora Georgijeva uigrana su ekipa, zahvaljujući čemu lako i brzo mogu da izađu u susret i najzahtevnijim potrebama svojih pacijenata.

Iskustvo. Izvrsnost. Profesionalnost.

Naš tim

Potrebe, želje i bezbednost naših pacijenata su nam uvek na prvom mestu. Posvećujemo se svakom klijentu sa pažnjom i poštovanjem.

Dr Igor Georgijev
Dr Igor Georgijev

Dr Igor Georgijev

Dr Georgijev izvodi više od 160 operacija i preko 2.000 intervencija godišnje. Autor je nekoliko operativnih tehnika, među kojima je operacija donjih kapaka, po kojoj je najpoznatiji. Priznati je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije i osnivač Centra za estetsku hirurgiju GEORGIJEV.


Dr Nemanja Gajdobranski
Dr Nemanja Gajdobranski

Dr Nemanja Gajdobranski

Specijalizant plastične i rekonstruktivne hirurgije. Posebna oblast interesovanja su mu antiage procedure, sa akcentom na liftingu lica nitima. Dr Gajdobranski izvodi i asistira na preko 1.000 operacija i intervencija godišnje.


Aleksandra Stanković
Aleksandra Stanković

Aleksandra Stanković

Instrumenterka. Aleksandra asistira na svim operacijama i intervencijama koje izvode dr Georgijev i dr Gajdobranski. Ona brine o preoperativnoj pripremi, o toku operacije, a potom prati oporavak pacijenata  i brine o svim njihovim potrebama.