Antiage Za Muškarce

Za Potrebe Modernog Muškarca!

Zašto Antiage za muškarce?

U današnje vreme, kada je izgled postao bitan segment kako privatnog tako i profesionalnog života, sve više muškaraca se odlučuje za antiage tretmane,  koji više nisu rezervisani samo za žene. Muškarci, baš kao i žene, žele da zadrže mladalački izgled, poboljšaju kvalitet kože i smanje vidljive znake starenja. Naši tretmani su dizajnirani da pruže prirodne rezultate, poštujući mušku anatomiju lica.

Koje procedure nudimo?

B0T0KS

Brisanje Bora. Ovaj tretman je idealno rešenje za brisanje izražajnih bora koje se pojavljuju na čelu, oko očiju i između obrva. Sam tretman je brz, efikasan i nudi vidljive rezultate koji mogu trajati mesecima.

MEZOTERAPIJA

Dubinska Hidratacija. Mezoterapijom se u kožu unose vitamini, minerali i hijaluron, što rezultira dubinskom hidratacijom, poboljšanjem tonusa i teksture kože.

HIJALURONSKI FILERI

Vraćanje volumena. Hijaluronski fileri se koriste za vraćanje volumena tamo gde je koža izgubila svoju prirodnu punoću, kao što su obrazi, brada ili linija vilice, pružajući tako definisaniji i muževniji izgled.

BIOREVITALIZACIJA

Regeneracija Kože. Ovaj tretman podstiče kožu na regeneraciju, poboljšava elastičnost i hidrataciju, te smanjuje fine linije.

PRP TRETMAN

Moć Vaše krvi. PRP (Platelet-Rich Plasma) tretman koristi moć Vaše krvi kako bi podstakao regeneraciju kože i poboljšao njen izgled.

MORPHEUS8

Revolucija antiage tretmana. Morpheus8 kombinuje mikroiglice sa radiofrekventnom energijom za ultimativni tretman koji adresira opuštenu kožu, bore i teksturu kože, pružajući dramatične rezultate uz minimalno vreme oporavka.

Kombinovanje procedura za maksimalne rezultate

Kombinovanjem različitih tretmana možemo postići kompletnu revitalizaciju i podmlađivanje lica, prilagođeno Vašim individualnim potrebama.

Najčešća pitanja

Da li su rezultati odmah vidljivi?

Rezultati mogu varirati u zavisnosti od izabranog tretmana. Dok B0T0KS i hijaluronski fileri obično pružaju gotovo trenutne rezultate, drugi tretmani poput PRP-a, mezoterapije, i Morpheus8 mogu zahtevati malo više vremena da pokažu puni efekat. U mnogim slučajevima, poboljšanja se postepeno razvijaju tokom nekoliko nedelja nakon tretmana.

Morpheus8 se ističe svojom sposobnošću da pruži značajno poboljšanje teksture kože, smanjenje bora, i učvršćivanje kože kroz kombinaciju mikroiglica i radiofrekvencije. Ovaj tretman prodire duboko u kožu, stimulišući produkciju kolagena i elastina na način koji drugi tretmani možda ne mogu. Takođe je izuzetno efikasan za tretman opuštene kože i može se koristiti na većem spektru područja tela.

Učestalost tretmana zavisi od vrste izvedenog tretmana, Vašeg tipa kože, i željenih rezultata. B0T0KS tretman se obično preporučuje svakih 4 do 6 meseci, dok hijaluronski fileri mogu trajati od 6 do 18 meseci. Mezoterapija, biorevitalizacija, i PRP tretmani mogu zahtevati nekoliko sesija za maksimalne rezultate, sa periodičnim održavanjem. Morpheus8 rezultati mogu biti vidljivi i do nekoliko godina, uz mogućnost ponavljanja tretmana za održavanje rezultata.